PRE-ORDER

Boosterbox - Monarch (Unlimited)

Vorige Artikel 4 van 34 Volgende
€ 80,00 € 70,00 (inclusief 21% btw)
Voorraad: 5 stuks

[PRE-ORDER - Het plaatsen van een pre-order geeft geen garantie op levering; release 4-6]

De duisternis, het verfdoek van het universum. Het licht, de kwast der creatie. Een verborgen kracht hongert naar zijn bestaan, om het canvas weer leeg te vegen. De ziel van Rathe is resoluut, een straal van hoop voor de ambachtslieden van de beschaving. Monarch is een losstaande set met vier nieuwe helden en introduceert nieuwe mechanic om te strijden tussen goed en kwaad, duisternis en het licht.

Een boosterbox Monarch bevat 24 boosters, waarvan:

• Premium Foil - 1 per pack (Rainbow Foil or Cold Foil)
• Rare or higher - 1 + 1 per pack (1 Rare + 1 Rare/ Majestic)
• Equipment - 1 per pack
• Common - 11 per pack
• Token - 1 per pack

Wat is Flesh and Blood?
Flesh and Blood is een gloednieuwe trading card game van Legends Story Studio's, overgewaaid uit Nieuw-Zeeland. Naar eigen zeggen trachten ze de wereld van TCG's te veranderen. Dat wordt gedaan door een nieuw resource systeem in te brengen, welke 100% garantie geeft op interactieve games. Dat betekent dat er minder tijd uitgaat naar het schudden van je deck en meer tijd naar het daadwerkelijk spelen van de game. 

Je speelt als een held in je eigen verhaal in een wereld genaamd Rathe. Elke game start je met een eigen held, wapens en uitrusting op het veld. Jouw hero bepaald welke kaarten je kan spelen in je deck en met heoveel leven je begint. Elke actie die je uitvoert is zeer bepalend voor het verslaan van je tegenstander.

De game kwam uit in oktober 2019 en is via Australië en Azië overgewaaid naar Amerika en uiteindelijk Europa. Prachtige art en de manier waarop local play in jouw game store wordt gepromote, maakt dat FAB een grote speler op de markt is/zal worden. 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
© 2020 - 2021 Kaartflow | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel