Blog: Maak je eigen dividers!

Eén van de dingen waar ik ooit spijt van gehad heb is het weggooien van een grote verzameling aan commons, uncommons en tokens, die ik dacht niet meer nodig te hebben. Het tij keerde en Wizards of the Coast kondigde het recente Pioneer-formaat aan. Ik was meteen verkocht. Na een kleine investering in een Modern-deck (er zijn ook budgetdecks beschikbaar), zette ik mijn focus op Pioneer. Dat kwam vooral omdat ik mijn rentree in Magic: the Gathering had ten tijde dat de set van Amonkhet uit kwam. Overigens tot nu toe ook één van mijn favoriete sets, vanwege het Egyptische thema (een land waar ik al jaren graag nog eens op naar vakantie wil). Met het idee om meer ruimte te maken voor andere kaarten die ik wel nodig zou hebben, begon ik weer de kaarten die ik tegen kwam op te sparen. Daar had ik toch weer een fatsoenlijke opbergdoos bij nodig. Naarmate er ook weer wat meer sets uit kwamen, raakten mijn dividers op. Gelukkig bestaan er tegenwoordig sites als Reddit, Instagram en Twitter en kwam ik een erg leuk idee tegen om je eigen divider te maken. En dat bleek ook nog eens heel simpel te zijn!

Kijk maar eens naar onderstaande foto's. De materialen zijn natuurlijk vrij te gebruiken, maar omdat ik nog een stapeltje post-its had liggen en genoeg plakband om al mijn pakketjes te verzegelen, ben ik creatief geweest met die middelen. De post-it was ook nog eens makkelijk om wat op te schrijven.


              

Stap 1:  Pak twee kaarten naar keuze en leg deze op elkaar met ongeveer een centimeter verschil;
Stap 2:  Plak een stukje plakband op de zijdes van de kaarten (in mijn geval heb ik een post-it gebruikt en voor de zekerheid bevestigd met een stukje tape);
Stap 3: De post-it zorgt ervoor dat ik meteen op kan schrijven welke set ik achter de divider heb zitten, je kan hetzelfde doen met een papiertje achter het plakband.

              

En voilà! Met simpel knip- en plakwerk ben je alweer klaar. Effectief en persoonlijk vind ik het ook nog eens erg geordend staan. Heb jij nog leuke, creatieve ideeën? Laat het me even weten, misschien gaat de volgende blog er wel over!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Aanmelden
© 2020 - 2021 Kaartflow | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel